Pénztárgép naplóállományok letöltése

A TaxConsole alkalmazással közvetlenül a saját gépéről is elérheti a NAV által biztosított technológiai szolgáltatásokat.

A TaxConsole előnyei
A Tax Console előnyei

Eszköz az új kihívásokra

A NAV portálok felhasználói felületein nem érhetőek el a pénztárgép naplóállományok, a letöltésükhöz egy célszoftverre van szüksége.
A TaxConsole egy ilyen szoftver

Ajánlatot kérek

Tegye hatékonyabbá ügyfelei kiszolgálását!

Dolgozzon a pénztárgépek naplóállományaival közvetlenül a saját gépén!
Technológiai tudásra nem, csak egy megfelelő eszközre van ehhez szüksége a gépén.

Adatszolgáltatások ellenőrzése, kontroll és monitorozás

A NAV technológiai szolgáltatásai számtalan adminisztrációt csökkentő lehetőséget kínálnak, melyek nem csak a számlázó és könyvelő programok fejlesztők számára érhetőek el. Ismerje meg őket és használja a mindennapokban!

  •  Windows és Mac alatt is használható
  •  Szakértői támogatással
  •  Jól dokumentált (Nézze meg »)

Integráció? Automatizáció?

A külső, platformfüggetlen alkalmazásunkkal könnyen átlépheti a jelenlegi rendszereinekkötöttségeit. Az onlineszámla adatokhoz hasonlóan automatizálhatja az onlinepénztárgép adatok feldolgozását is.
Nem talál valamire megoldást? Szóljon, segítünk!

Beépíthető, összeköthető és ütemezhető

CSV, JSON és egyedi XML formátumok támogatása

Szakértői
támogatással

Tax Console

Dokumentáció

Részletes dokumentációt készítettünk, hogy lerövidítsük a tanulási időt és segítsük a használatot.

Dokumentáció tartalomjegyzék

Kérdései vannak?

Összegyűjtöttük a szerintünk legfontosabbakat.

Mi az a konzol alkalmazás?

A konzol alkalmazás egy önálló futtatható fájl, amely nem rendelkezik szokványos grafikus felhasználói felülettel. Egy terminál ablakban tudja elindítani azzal, hogy beírja oda az alkalmazás nevét, majd utána írja azokat a paramétereket és kapcsolókat, amelyek egy adott funkciót (parancs) elindításához szükségesek. A parancs által szolgáltatott eredmény vagy ugyanott, a terminál ablakban jelenik meg vagy egy dokumentumba (pl. Excel táblázat) kerül rögzítésre, amit utána a hagyományos módon nyithat meg (pl. Microsoft Office vagy Numbers programokkal)

Miért konzol alkalmazás?

A terminál ablak parancssori felülete elsőre szokatlan lehet - de rengeteg értéket rejt magában. A fejlesztők rendszeresen használják, technológiai  érzékkel tanácsadóként is hamar meg lehet tanulni és szokni a használatát. A parancssor használatával sok feladatot gyorsabban és hatékonyabban oldhat meg, mint más eszközökkel. Ezen kívül a szoftveres automatizációt is hatékonyan támogatja azáltal, hogy ezeket az alkalmazások más alkalmazásokból is könnyen, további fejlesztések (szoftver robotok) nélkül is elérhetőek.

Hány különböző entitás adatait tudom vele elérni és menedzselni?

Bármennyit. A megvásárolt licenszek száma korlátozza be, hogy hány entitást tud beállítani a gépén.

Felhőben fut az alkalmazás? Hová kerülnek az ügyféladatok?

Nem. A konzol alkalmazás csak azon a gépen fut, amelyen elindítják. A TaxConsole alkalmazás nem rendelkezik semmilyen felhőben futó komponenssel sem, közvetlenül kommunikál a gépe a NAV Online Számla és a NAV Online Pénztárgépnapló-lekérdező rendszerekkel. Emiatt csak a saját gépén jelennek meg azok az adatok, amelyeket a NAV szervereiről lekért és kizárólag a NAV szervereire kerülnek fel azok az adatok, amiket a saját gépéről beküldött.

Milyen támogatás érhető el az alkalmazáshoz?

Egy licensz megvásárlásával annak lejáratáig automatikusan hozzáfér az adott főverzióhoz kiadott jogkövetési és hibajavítási frissítésekhez is. A licenszen túl, külön díj ellenében tudunk folyamatos technikai és szakértői támogatást (support) biztosítani az alkalmazás használatához. Vegye fel velünk a kapcsolatot a további részletekért!

Hogyan támogatja az alkalmazás a tesztelést?

Amikor telepít és beállít egy context-et a gépén, akkor nem csak a kapcsolódó entitás azonosító adatait adhatja meg benne, hanem többek között azt is, hogy a NAV Online Számla Rendszer teszt vagy éles környezetéhez fog-e vele kapcsolódni. Ezáltal könnyen kialakítható olyan környezet is, amely alkalmas lesz tesztek futtatására, hiszen egy ilyen környezeten keresztül sosem fog kapcsolatba kerülni a NAV éles rendszerével.

További kérdése van? Ajánlatot kérne?

Adja meg elérhetőségét, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel
Független könyvvizsgáló, adó- és tanácsadó cégek hálózata, már több, mint 140 országban, több mint 68 000 munkatárssal.
© 2024 Grant Thornton Digital Kft. - Minden jog fenntartva.